lunes, 29 de noviembre de 2010

Pròxim 12 desembre agermanament Btt Albal

Hola a tots, anunciar-vos que el pròxim diumenge 12 de desembre procedirem a l’agermanament amb els companys de la penya Btt Albal, que vindran a visitar-nos a Moixent. Estem preparant la ruta del dia, que de segur serà expectacular. Quan estiga clara l’anunciarem, i deixarem com és habitual, el llistó ben alt, amb els paratges tan expectaculars del lloc. Salutacions.

Dir que l'experiència va se molt bona, i amb ganes tots de repetir. Estes son algunes de les fotos que tenim. Cliqueu a l'enllaç FOTOS, crec que funciona correctament, si no aviseu. Salutacions.





2 comentarios:

  1. Hola Amigachos... soc Jordi el de la bici d´enduro, xe que be seu pasarem de veres la volta molt bonica el esmorçar BRUTAL i lo millor la companyia, feia temps que no em trobaba amb gent com vosaltres... be estem a la espera que el nostre Presi faja perquè vingau vosaltres cap al nostre terrenet, un abraç i espere que el xic que es va caure no li pasara res.

    ResponderEliminar
  2. Hola un altra vegada amics, ja tenim penjades les fotos de la eixida en la nostra web, podeu pasar a visitar-les en el següent enllaç
    http://bttalbal.com/index.php?mact=Album,m17f9b,default,1&m17f9balbumid=88&m17f9breturnid=61&page=61

    i com no podeu entrar al nostre foro.. sereu benvinguts!

    Ahh tame volem vore les vostres fotos... i videos!! un abraç amics!

    ResponderEliminar