miércoles, 27 de febrero de 2013

Memoria Ajuntament Moixent

BTT MOIXENT - LA PANDA DE PALMER
ATT. AJUNTAMENT DE MOIXENT
"MEMÒRIA D'ACTIVITATS A REALITZAR EN 2013"

Moixent a 25 de Febrer de 2013

L'Asoc. BTT Moixent - LA PANDA DE PALMER va sorgir a Moixent l'any 2009 per a aglutinar a tots els amants del ciclisme de muntanya de la localitat que, en eixe moment, estaven en ple auge i que fins llavors estava totalment disgregat i no regulat en la nostra població. Per mitjà de la creació d'esta Associació vam pretendre acollir tots els practicants d'este esport que tots els caps de setmana decidia agafar les seues bicicletes i recórrer els bells paratges que tenim en la nostra comarca i poblacions limítrofes, ampliant a poc a poc el nostre radi d'acció que, actualment, ja arriba a nivell nacional.

Des de la nostra associació estem fomentant l'ús de la bicicleta de muntanya, fonamentalment entre la gent mes jove, tots els caps de setmana organitzem recorreguts pels nostres paratges a fi que els coneguen i els disfruten i així s'aprenga a amar i cuidar un poc mas la naturalesa, al mateix temps ensenyem com amb la pràctica de l'esport et pot fer un poc mas feliç. Esta activitat es realitza durant tot l'any, i la mateixa no es limita a la nostra població, sinó que s'estén a la nostra comarca, la nostra comunitat i inclús en determinades èpoques, també a altres comunitats autònomes.

La nostra associació està oberta a tot el món que tinga ganes de disfrutar, només s'exigix respecte i atenció per la naturalesa i ganes de disfrutar, tenim associats des de xiquets 12 anys fins persones de 60 anys, i cada dia, donat l'èxit obtingut estem ampliant les nostres activitats.

 Nostra associació es finança, únicament, per mitjà de les quotes que paguem els components de la mateixa, que són de 6 euros mensuals, amb açò organitzem eixides, contractem cotxes de suport i comprem material necessari perquè l'associació puga complir els seus fins (mapes, avituallaments, etc.).
 L'ajuntament de la localitat ens ajuda esporàdicament amb la cessió de la furgoneta municipal per a facilitar els desplaçaments que fem a marxes en altres localitats, i que exigixen una logística important a l'haver de traslladar bicicletes, ferramentes, bosses d'esport, etc.

Per a enguany 2013 tenim pensat realitzar les següents activitats, encara que en la majoria dels casos estes dependran de la disponibilitat econòmica de l'associació, de les obligacions laborals dels seus membres, així com de la recepció de les autoritzacions corresponents. Estes són:

ACTIVITATS A REALITZAR EN L'EXERCICI 2013.

1,- Volem realitzar l'I CAMPUS BTT MOIXENT que tenim previst impartir durant el mes d'Agost que inclourà classes gratuïtes als associats, així com als veïns que els sol·liciten, sobre tècniques de conducció, mecànica i preparació física per a l'exercici de l'esport. Això dependrà de la disponibilitat econòmica de l'associació per a eixes dates perquè per a la mateixa es té pensat contractar un professional del món de la BTT, a poder ser titulat per l'INEF.

2,- Estem treballant en l'estudi de la realització d'un MARXA BTT MONTES DE MOIXENT. En este cas depenem, a més del tema econòmic, de tindre les corresponents autoritzacions de les administracions locals i autonòmiques pertinents i de la Federació Valenciana de Ciclisme. Actualment estem fent les consultes corresponents.

3.-También unit a la celebració de les festes locals farem una Exposició de fotografia relacionat amb el món del BTT i la naturalesa.

4.- Al llarg de tot l'any participarem en quantes marxes de btt de la comunitat i de les comunitats veïnes ens siga possible per a portar el nom del nostre poble a totes estes congregacions de ciclistes de tota Espanya, donar a conéixer i fomentar, així, la futura marxa BTT MOIXENT.

Per a tot això necessitem ineludiblement la col·laboració de l'EXCM AJUNTAMENT DE MOIXET, bàsicament en el suport als desplaçaments per mitjà de la cessió" de la furgoneta municipal, així com la col·laboració en la gestió de les autoritzacions davant de les diferents administracions per a la realització de les marxes ciclistes i els campus i exposicions esmentats. Obvi és a dir que totes estes activitats exigixen un important esforç econòmic que l'associació per si sola no pot sufragar i que qualsevol ajuda en este sentit seria benvinguda.

Atentament, BTT MOIXENT-LA PANDA DE PALMER.


Actualizada a 05 03 2013

lunes, 25 de febrero de 2013

Andalucia Bike Race 2013



Empieza la 3ª edición de la Andalucía Bike Race, podeis seguir las etapas en TVE Teledeporte.